Prima pagină » Fetița de 11 ani pentru care a fost emis un mesaj Ro-Alert în Bucureşti ar fi fost abuzată sexual chiar de cel care a găsit-o

Fetița de 11 ani pentru care a fost emis un mesaj Ro-Alert în Bucureşti ar fi fost abuzată sexual chiar de cel care a găsit-o

by B. R.
0 comment
Răsturnare de situație in cazul fetei de 11 ani dispărute și găsite cu ajutorul RO-ALERT. Individul care a alertat autoritățile este acuzat că după ce a găsit-o pe stradă, a dus-o în propria locuință si ar fi agresat-o sexual. Când a primit mesajul RO Alert, bărbatul s-a speriat și a alertat autoritățile. Procurorii cer acum arestarea preventivă a individului. 

Ies la iveală noi detalii despre cazul fetei de doar 11 ani care a fost dată dispărută ieri și apoi găsită în urma unui mesaj de tip RO-ALERT.

Un bărbat a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a primit mesajul RO-Alert şi că a găsit-o pe fetiţa dispărută. Ea a fost dusă la Poliţie, acolo unde, după ce a fost consiliată de psihologii DGASPC, împreună cu familia, a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Astfel, fata a explicat că bărbatul care a sunat la 112 a răpit-o, a dus-o la el acasă şi a abuzat-o.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti au anunţat că l-au reţinut pe suspect şi îl vor prezenta instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?