Prima pagină » Familia Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, se teme și ar vrea să plece din România: Nu ne simțim apărați. De nimeni

Familia Robertei, fata ucisă de șoferul drogat, se teme și ar vrea să plece din România: Nu ne simțim apărați. De nimeni

by A. Ionut
0 comment

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu in accident, a făcut declarații în exclusivitate pentru Realitatea Plus. Bărbatul spune că se teme pentru familia lui și că se gândește chiar să părăsească țara. Părintele studentei crede că familia Pascu are legături strânse cu poliția și că el se luptă în zadar pentru dreptate.

„Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică.” a spus tatăl Robertei.

Cătălin Dragomir a spus că nu are încredere în oamenii legii, ba chiar consideră că polițiștii sunt mână în mână cu mafioții.

„Eu îi numesc mafioți și pe polițiști. Da? Ca să ne lămurim. Inclusiv poliția. Sunt toți mână în mână. Nu am primit amenințări, dar mă aștept. Vă dați seama că dacă primesc amenințare, ies și spun. Și poate chiar mă gândesc să plec din țară”, a mai spus părintele îndurerat.

Tatăl Robertei și-a motivat o eventuală plecare din țară prin faptul că se simte ca și când s-ar lupta în zadar pentru dreptate.

„Încercăm să ne intrăm în normal, după tot ce s-a întâmplat. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt. De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară. Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni”, a mai spus tatăl studentei ucise în accident.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?