Prima pagină » VIDEO | Ionuț Stroe, PNL: Ciucă nu a adoptat niciodată această atitudine inflamată. Să nu folosim această temă în interes politic

VIDEO | Ionuț Stroe, PNL: Ciucă nu a adoptat niciodată această atitudine inflamată. Să nu folosim această temă în interes politic

by B. R.
0 comment

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, vine cu lămuriri după prima reacție a președintelui Iohannis cu privire la scandalul diplomatic România-Ucraina privind canalul Bâstroe: să nu folosim această temă în interes politic.  

Ionuț Stroe explică faptul că șeful statului i-a acuzat pe oficialii de la București că au ieșit la atac fără să discute cu ucrainenii.  Mai exact, Iohannis i-a atacat pe social-democrați, despre care spune că se inflamează la televizor pentru a câștiga electorat de pe urma acestui subiect controversat.

„Premierul Ciucă niciodată nu a adoptat această atitudine inflamată, pe care, din păcate, unii politicieni în această țară o au în legătură cu acest subiect. Declarațiile patriotarde și fel de fel de mesaje alarmiste sau care să inducă tensiune artificială între noi și ucraineni nu au niciun fundament, atât timp cât în momentul de față nu există expertiză tehnică care să ne ofere un răspuns la întrebarea <<dacă s-au făcut lucrări care să afecteze biosfera Deltei Dunării>>. Abordările politice sunt o chestiune, iar preocuparea pentru protejarea Deltei Dunării este una absolut legitimă” a explicat Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

Klaus Iohannis spune că statul român știa de lucrări încă din luna octombrie, iar specialiștii ar trebui să verifice dacă acestea sunt de întreținere sau de adâncire. Până atunci politicienii ar trebui să aibă alte priorități, spune șeful statului.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?