Prima pagină » Marcel Ciolacu le cere polițiștilor să fie nemiloși cu șoferii drogați și cu dealerii de droguri. Ciolacu: Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici

Marcel Ciolacu le cere polițiștilor să fie nemiloși cu șoferii drogați și cu dealerii de droguri. Ciolacu: Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici

by A. Ionut
0 comment

Premierul Marcel Ciolacu salută reforma anunțată de ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, și le cere polițiștilor să fie nemiloși în lupta contra șoferilor care se urcă drogați la volan.

„Măsurile de combatere a consumului de droguri, anunțate ieri de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente!

Este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în școli sau de confiscarea mașinii celui prins drogat la volan, și de un efort masiv de destructurare a rețelelor de trafic cu droguri.

Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor!

Cred că Poliția Română are o uriașă datorie în fața societății în această privință. Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă și susținută de atitudine din partea statului și de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute și mii de vieți protejate în fiecare zi!”, a transmis premierul Marcel Ciolacu. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?