Prima pagină » Primele pregătiri pentru alegeri. De ce se teme președintele Klaus Iohannis

Primele pregătiri pentru alegeri. De ce se teme președintele Klaus Iohannis

by B. R.
0 comment

Klaus Iohannis trage un semnal de alarmă înaintea alegerilor de anul viitor. Președintele se teme să nu apară probleme la votul din diaspora și le-a cerut ambasadorilor să pornească de acum pregătirile pentru ca alegerile să se desfășoare fără probleme. 

”Ne aflăm în pragul unui an electoral cu 3 rânduri de alegeri în care veți fi implicați: două tipuri de alegeri vor fi naționale și unul european. De aceea, vă solicit să depuneți toate eforturile ca toți cetățenii români, oriunde s-ar afla, să-și poată exercita dreptul de vot. Am încredere că puteți oferi cele mai bune servicii consulare cetățenii români, în baza amplei reforme consulare începută în anul 2020. Vreau să remarc că anul trecut s-a înregistrat un record de servicii consulare oferite cetățenilor români, peste 1,1 milioane.”, a spus Klaus Iohannis. 

În 2024, în țara noastră vor avea loc alegerile locale, parlamentare, europarlamentare și cele pentru desemnarea președintelui României. Alegerile europarlamentare vor avea loc în perioada 6-9 iunie 2024. Este prima dată oficială anunțată pentru alegerile din anul viitor.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?