Prima pagină » Klaus Iohannis merge la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti să viziteze răniții de la Crevedia

Klaus Iohannis merge la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti să viziteze răniții de la Crevedia

by A. Ionut
0 comment

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis merge marți, la ora 15.00, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, pentru a vizita răniţii din incendiul de la Crevedia.

Vizita şefului statului la Spitalul Clinic de Urgenţă din Capitală vine după ce în cursul dimineţii i-a primit la Palatul Cotroceni pe şefii de misiuni diplomatice, de oficii consulare şi pe directorii Institutelor culturale româneşti, cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomaţiei Române. 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat că mai sunt 3 pacienţi internaţi la spitalele Floreasca şi Bagdasar din Capitală care sunt în stare critică după exploziile de la Crevedia, iar pronosticul este rezervat în privinţa lor deoarece au arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Totodată, pacientul dus la Milano care se află în stare critică va fi transferat într-o clinică specializată. Alţi 12 pacienţi au fost externaţi în cursul zilei de luni.

”Sunt 3 pacienţi în Bucureşti – doi la Floreasca, unul la Bagdasar – care sunt în situaţie critică. Aceşti trei pacienţi au peste 90 la sută din suprafaţa corporală arsă. Sigur că totdeauna, în astfel de situaţii, pronosticul este rezervat. Sunt pacienţi intubaţi şi care sunt îngrijiţi foarte bine, dar sigur că într-o astfel de situaţie cred că trebuie să discutăm şi despre norocul omului şi despre o minune care se poate întâmpla pentru că, din păcate, puterea noastră este limitată în astfel de cazuri”, a declarat Alexandru Rafila.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?