Prima pagină » Marcel Ciolacu și-a vărsat nervii în prime time. Strategia șefului PSD după ce a aflat că s-ar putea să nu ajungă premier

Marcel Ciolacu și-a vărsat nervii în prime time. Strategia șefului PSD după ce a aflat că s-ar putea să nu ajungă premier

Întrebările incomode îl supără tare pe Marcel Ciolacu. Cum visul frumos de a ajunge pe scaun de premier are mari șanse să se spulbere, șeful PSD pozează în victimă a sistemului și candidează pentru primul loc la Campionatul de aruncat pisica în curtea altuia.

by A. Ionut
0 comment
Marcel Ciolacu și-a vărsat nervii

„Văd doar incompetența și strategie depășită. Apoi n-au curaj să iasă să zică: da, eu sunt de vină, atâta m-a dus capul. Trebuie să ies eu să dau explicații și pentru incompetența lor”, spus Marcel Ciolacu, liderul unuia dintre partidele de la guvernare și doritor înfierbântat să ocupe scaunul de premier al țării.

Citeste si: E oficial, se cere demisia ministrului Câciu: taxa de solidaritate este un eșec răsunător!

Pe principiul nici usturoi n-am mâncat, nici gura nu-mi miroase, domnul Ciolacu pozează public în „fată mare” care n-a văzut, n-a știut, că dacă ar fi putut, ar fi schimbat totul pentru binele poporului.

Dincolo de ieșirea telenovelistică  de la televizor, Marcel Ciolacu rămâne șeful a jumătate dintre aleșii care ne conduc în aceste momente. Iar dacă ar fi să îl credem pe cuvânt când se victimizează, am putea concluziona că social democrații sunt inutili în Coaliție pentru că, după cum spune chiar șeful lor, „incompetenții” și-au făcut de cap fără ca domnia sa să știe.

Citeste si: De ce nu vrea Marcel Ciolacu să fie candidat la prezidențiale?

O altă posibilă explicație a ieșirii nervoase în fața poporului ar putea fi săgeata pe care a primit-o de la președintele Klaus Iohannis.  Șeful statului i-a transmis subtil că s-ar putea să nu mai prindă funcția pentru care s-a luptat atât de mult. Acest avertisment cu doar două luni înainte de rotativă ar putea fi o lovitură dură pentru imaginea lui Marcel Ciolacu în partidul pe care îl conduce.

Atacurile repetate ale PSD la adresa colegilor de guvernare ar putea să-i taie lui Marcel Ciolacu craca de sub picioare în condiții în care România are nevoie de stabilitate și de un lider asumat care înțelege că munca în echipă este esențială pentru a avea succes.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?