Prima pagină » Suspectul în cazul crimei de la baza sportivă din Mamaia a fost prins de polițiști

Suspectul în cazul crimei de la baza sportivă din Mamaia a fost prins de polițiști

by A. Ionut
0 comment

Principalul suspect în cazul crimei care avut loc în stațiunea Mamaia a fost prins de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani care a fost reținut și urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

“În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor. În seara de 25 spre 26 iulie a.c., acesta ar fi omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din stațiunea Mamaia”, a informat IPJ Constanța, conform antena3.ro. 

Bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală.

Aministratorul unei baze sportive a fost găsit fără suflare cu urme grave de violență pe corp. Victima de 69 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori și incendiată, cel mai probabil pentru a nu fi găsite amprentele vinovatului. 

Descoperirea șocantă a fost făcută la primele ore ale dimineții de către un client care venise să joace tenis. Imediat, oamenii legii au ajuns la fața locului și au cercetat toate pistele. Cuțitul criminalului a fost găsit lângă cadavru, în magazinul din incinta terenurilor sportive. 

Potrivit presei locale, bărbatul ucis avea grijă de baza sportivă cu terenurile de tenis, iar fiica acestuia este administratorul centrului. 

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?