Prima pagină » SURSE: rocada guvernamentală ar putea avea loc în toamnă. Visul lui Marcel Ciolacu se clatină: Ucraina oprește rotativa de la București?

SURSE: rocada guvernamentală ar putea avea loc în toamnă. Visul lui Marcel Ciolacu se clatină: Ucraina oprește rotativa de la București?

by B. R.
0 comment

Războiul dus de Putin în Ucraina îi pune bețe în roate liderului PSD. Acesta este cel mai recent scenariu lansat pe scena politică din România. 

Surse politice din coaliția de guvernare au explicat că de la București se urmărește foarte atent situația din Ucraina. Este așteptată o nouă fază a războiului, care probabil va fi mai dură decât cea de până acum. În aceste condiții, în cadrul coaliției de guvernare se discută o amânare a rotativei guvernamentale pentru această toamnă.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a venit cu mai multe precizări referitoare la rocada guvernamentală care ar trebui să aibă loc în luna mai a acestui an: noi nu ne opunem!

„Dacă membrii coaliției consideră că trecem printr-o perioadă vulnerabilă din punctul de vedere al contextului geopolitic, și strategic, și de securitate, dar și contextul economic, atunci e posibil orice”, a explicat Ionuț Stroe la un post de televiziune.

Totuși, liderul PSD, Marcel Ciolacu și-a exprimat convingerea că rotația guvernamentală va avea loc fără „niciun scandal”, iar procesul va fi unul rapid.

„Eu cred categoric că rotația va avea loc. Nu va fi cu niciun scandal. Protocolul va fi respectat şșitoate lucrurile vor fi decise cu o perioadă înainte, iar lucrurile vor decurge foarte normal și foarte ușor. Sunt ferm convins că și președintele va face desemnarea care va veni din partea PSD. În acest moment eu sunt această desemnare şi îmi doresc ca această coaliție să țină până la sfârșitul anului 2024”, a afirmat Ciolacu la postul Prima News.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?