Prima pagină » Nicolae Ciucă, vizită oficială în Suedia. Discuții cruciale cu premierul și cu președintele Parlamentului din Suedia

Nicolae Ciucă, vizită oficială în Suedia. Discuții cruciale cu premierul și cu președintele Parlamentului din Suedia

by A. Ionut
0 comment

Premierul Nicolae Ciucă se află într-o vizită de lucru în Regatul Suediei. Șeful Executivului a fost primit de prim-ministrul Regatului Suediei, Ulf Kristersson, cu care va susţine declaraţii comune. Nicolae Ciucă se va întâlni, de asemenea, cu preşedintele Parlamentului Regatului Suediei, Andreas Norlén, anunță Guvernul.

Premierul va participa şi la Conferinţa publică cu tema „Threats and opportunities in the Black Sea area”, care va avea loc la Institutul Internaţional de Cercetare a Păcii din Stockholm.

Conform agendei oficiale de pe site-ul Guvernului, Nicolae Ciucă  și Ulf Kristersson, prim-ministrul Regatului Suediei, se întâlnesc la Palatul Sagerska, reşedinţa oficială a prim-ministrului Regatului. Cei doi oficiali vor avea o întrevederea tête-à-tête.

La ora 13.00, ora locală vor avea loc declaraţii comune de presă susţinute de cei doi premieri. La ora 13.30 va avea loc primirea premierului Nicolae Ciucă de către preşedintele Parlamentului Regatului Suediei, Andreas Norlén.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?