Prima pagină » ALERTĂ! O femeie a murit după ce a fost mușcată de propriul câine

ALERTĂ! O femeie a murit după ce a fost mușcată de propriul câine

by Maria I.
0 comment
ALERTĂ! O femeie a murit după ce a fost mușcată de propriul câine

O femeie de 53 de ani din Bucureşti a fost găsită decedată, luni, după ce a fost muşcată de propriul câine. Animalul de talie mare se afla în ingrijirea femeii de 4 luni. Poliția a fost sesizată de un bărbat prin apel la 112.

Potrivit Poliţiei Capitalei, Secţia 13 Poliţie a fost sesizată, luni, prin apel la 112, de către un bărbat, despre faptul că în curtea unui imobil din Sectorul 3 o femeie este muşcată de un câine.
”Poliţiştii au intervenit la faţa locului şi au stabilit faptul că victima, de 53 ani, era căzută în curtea imobilului, în stare de inconştienţă, având mai multe leziuni pe corp, iar într-una dintre camerele imobilului se afla un câine de talie mare. Agresiunea canină a fost observată de doi vecini.  De asemenea, s-a stabilit faptul că victima venise la imobilul în care se afla câinele, pentru a-l hrăni pe acesta, luat în îngrijire, în urmă cu 4 luni”, a arătat sursa citată.
Echipajul medical sosit la locul incidentului a constatat decesul femeii, trupul acesteia urmând a fi transportat la INML, pentru necropsie.
Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale.
Foto: taramulanimalelor.com

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?