Prima pagină » Primarul din Crevedia și-a făcut curaj după ce a fugit pe geam de Șoșoacă: “Nu e de competența primăriei să facă verificări”

Primarul din Crevedia și-a făcut curaj după ce a fugit pe geam de Șoșoacă: “Nu e de competența primăriei să facă verificări”

by B. R.
0 comment

Primarul PSD din Crevedia, Florin Petre, s-a spălat pe mâini după exploziile de la stația GPL. Edilul spune că nu a primit nicio sesizare scrisă și că oricum nu are atribuții de control. Acesta susține că vina aparține în totalitate firmei conduse de fiul edilului din Caracal. 

„Știam că a fost închisă. Nu este în competența primăriei să facă acest lucru și din moment ce nu a primit nicio sesizare, că s-a vehiculat la presă că a venit, a zis… Nu avem nimic scris la Primărie. Cei care sunt afectați puteți să-i întrebați… Dacă s-au făcut sesizări la poliție, trebuie verificat la poliție. Sunt organe competente care pot face acest lucru”, a spus primarul Florin Petre.

Edilul îi contrazice pe toți oamenii care locuiesc în zona stației. Primarul povestește că nu a văzut niciodată activitate la stația GPL în care s-au produs exploziile.

„Patronul firmei este responsabil. Ce treabă aveam noi? Dacă noi am fost înștiințați că s-a oprit activitatea. Noi am văzut cu ochii noștri că ușa este închisă și nu mai circulă nimeni”, încheie primarul din Crevedia.
Primarul PSD din Crevedia a fost condamnat penal în 2016 la un an de închisoare cu suspendare pentru tăinuirea unui furt. Florin Petre și-a recunoscut fapta: a cumpărat un utilaj despre care știa că a fost furat. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?