Prima pagină » Petre Daea, despre problema cerealelor din Ucraina. Ce măsuri pregătește pentru fermieri

Petre Daea, despre problema cerealelor din Ucraina. Ce măsuri pregătește pentru fermieri

by A. Ionut
0 comment

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit despre situația comercializării cerealelor ucrainene în statele în care ar fi trebuit să se facă doar tranzit cu acestea.

El a spus că se îndreaptă merge la minister pentru a calcula pașii pe care România trebuie să îi facă în acest sens, din punct de vedere juridic și organizatoric.

“Eu merg pe acest culoar al înțelegerii, al procesării datelor și al deciziei, care poate fi validată la nivelul Uniunii Europene în așa fel încât să avem și succes. Trebuie să mă duc la birou și să calculez bine pașii pe care trebuie să îi facem din punct de vedere juridic și organizatoric.

Toată lumea vrea, dar să se și poată. Vrem cu toții să reglementăm această situație. O reglementăm în comun, pentru că suntem totuși în Uniunea Europeană și pe de-o parte stăm și la masa deciziilor și la implementarea lor”, a spus ministrul Agriculturii.

Pe de altă parte, întrebat când se vor vedea primele reduceri la raft, la litrul de lapte, Petre Daea a spus că acest lucru va fi comunicat de Consiliul Concurenței, scrie antena3.ro.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?