Prima pagină » Nicolae Ciucă, la întâlnirea cu mediul de afaceri din Vrancea: Daea are termen până marți să găsească soluții pentru agricultură

Nicolae Ciucă, la întâlnirea cu mediul de afaceri din Vrancea: Daea are termen până marți să găsească soluții pentru agricultură

by A. Ionut
0 comment

Premierul Nicolae Ciucă, Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, și Mircea Abrudean, șeful Cancelariei Premierului, au mers în Vrancea pentru o întâlnire importantă cu mediul de afaceri din Vrancea.

Premierul și-a exprimat bucuria de a reveni în acest loc cu un mare potential și și-a arătat susținerea totală pentru noi idei care să aducă mai mulți bani pentru investiții.

Județul Vrancea are multiple oportunități de afaceri din fonduri europene și naționale, a subliniat premierul în cadrul întâlnirii. De asemenea, Vrancea poate deveni un nod important de transport, care va pune județul pe harta investițiilor și care va contribui la dezvoltarea lui. Din păcate, mai spune premierul, Vrancea este unul dintre județele care au avut de suferit din cauza lipsei de conectivitate rapidă la alte regiuni ale țării. Acest lucru a dus la mai puține oportunități de dezvoltare.

Realizarea autostrăzii A7 este o investiție benefică pentru județ și pentru întreaga regiune a Moldovei. La fel și drumurile expres Tișița-Albița și Focșani-Brăila care, în perspectivă, vor conecta județul Vrancea de frontiera cu Republica Moldova, respectiv cu întreaga regiune de Sud-Est.

În cadrul întâlnirii, antreprenorii din Vrancea i-au comunicat premierului problemele cu care se confruntă. Producătorii de hrană pentru albine au cerut introducerea pe lista firmelor care pot accesa fonduri europene, iar agricultorii grav afectați de seceta de anul trecut vor rezolvarea problemei irigațiilor. Nicolae Ciucă a dat asigurări că se vor lua măsuri urgente și că ministrul Daea are termeni până marți să vină cu soluții sustenabile.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?