Prima pagină » Primele declarații ale tânărului drogat care a ucis 2 oameni: „Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi“

Primele declarații ale tânărului drogat care a ucis 2 oameni: „Îmi pare rău. Nu pot să dau timpul înapoi“

by B. R.
0 comment

Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul mortal din 2 Mai, a fost adus pentru audieri la sediul DIICOT. Acesta a declarat în fața jurnaliștilor că regretă ce s-a întâmplat și că nu poate da timpul înapoi. 

Tânărul de 19 ani a fost adus în această dimineață la DIICOT pentru audieri. Chestionat de jurnaliști ce mesaj transmite familiilor victimelor, Vlad Pascu a precizat că îi pare rău pentru cele întâmplate: „Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Nu am cum să dau timpul înapoi”, a spus tânărul.

La DIICOT a ajuns și tatăl tânărului care a provocat accidentul din 2 Mai, însă acesta nu are nicio calitate în dosar.

În schimb mama lui Vlad Pascu, care se află în prezent la DIICOT, ar fi încercat, potrivit surselor, să șantajeze martori în cauza în care e vizat fiul său și să-i convingă să facă declarații care să fie favorabile fiului său.

Conform unor surse apropiate anchetei, acest dosar a fost preluat de la Constanța de DIICOT – Stuctura Centrală.

Printre cei vizați de ancheta DIICOT se află Duma Tudor zis Maru, un apropiat al lui Vlad Pascu. Din cercul lui Maru fac parte și persoane consumatoare de droguri, care, spun aceleași surse, sunt implicate în punerea în circulație a drogurilor de risc și mare risc. Este vorba despre Anghel Rafael George, zis „Rafael” sau „Rafa”, de 20 de ani, Bîtică Andrei-Cătălin, zis „Andrei” sau „Paco”, de 18 ani, Marei Ahmed, zis „Ahmed” sau „Moody”, de 18 ani.

Aceştia s-ar afla în cercul infracțional extins din care face parte și Vlad Pascu. Toți patru au fost observați împreună, alături și de alte persoane, în judetul Constanța.

În noaptea de 18-19 august 2023, cei patru au fost văzuți împreună, alături și de alte persoane, la Constanța. Au fost cazați în același imobil și există posibilitatea ridicată, conform informațiilor oferite de anchetatori, să fi consumat împreună substanțe interzise. Acest lucru s-ar fi întâmplat înaintea producerii tragicului accident din 2 Mai. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?