Prima pagină » Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, suspect de preinfarct. S-a simțit rău chiar în ziua în care trebuia să-și afle sentința

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, suspect de preinfarct. S-a simțit rău chiar în ziua în care trebuia să-și afle sentința

by B. R.
0 comment
Cu puțin timp înainte de ora 7:00 primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență acuzând dureri în piept.
 

Cadrele medicale l-au supus de urgență investigațiilor amănunțite pentru a elimina suspiciunea unui infarct. Analizele făcute de medici sunt în parametri normali, dar se pare că edilul se află și la ora actuală sub atenta supraveghere a medicilor.

De menționat este faptul că primarul Cătălin Cherecheș ar fi trebuit să se prezinte în fața magistraților de la Curtea de Apel Cluj pentru a afla sentința definitivă în dosarul în care a primit pe fond 5 ani cu executare. Sentință dată de Tribunalul din Maramureș.

La ieșirea din Baia Mare i s-a făcut rău. Edilul acuză dureri în piept și medicii au verificat dacă nu cumva a suferit un preinfarct. Se pare că nu este vorba de așa ceva.

Primarul Cătălin Cherecheș ar fi trebuit să se prezinte la Curtea de Apel Cluj, unde judecătorii ar trebui să dea sentința definitivă în dosarul în care a fost condamnat la 5 ani cu executare de Tribunalul Maramureş.

Cătălin Cherecheș a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată, decizia nefiind una definitivă. De asemenea, edilului i s-a interzis să mai ocupe funcția de primar. Totodată, Cherches nu mia poate deține funcții publice care să implice exercițiul autorității de stat.

Potrivit primei sentințe, din cei cinci ani de închisoare pe care trebuie să-i execute Cherecheș, i se va scădea o perioadă de câteva luni. Perioadă pe care a petrecut-o în arest, în anul 2016. Totodată, instanța a dispus menținerea sechestrului instituit de DNA. Printre bunurile confiscate se află mai multe terenuri și un autoturism de lux marca Porsche Cayenne. Judecătoriii au decis confiscarea a 65.000 de lei și 5.000 de euro.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?