Prima pagină » Românii deveniți eroi în Italia: Ei sunt îngerii mei, mereu îmi voi aminti de ei

Românii deveniți eroi în Italia: Ei sunt îngerii mei, mereu îmi voi aminti de ei

by B. R.
0 comment

Doi români din Italia, tată și fiu, au devenit eroi după ce au salvat o femeie de 63 de ani care căzuse cu mașina într-un canal cu apă. 

Accidentul a avut loc la periferia localității Cerea din provincia Verona, scrie larena.it

Anna Bertolini a pierdut controlul direcției de mers, după ce o anvelopă a mașinii pe care o conducea a explodat. Femeia a ajuns cu mașina în apa canalului Menago.

Românii, care locuiesc în localitatea Ostiglia din provincia Mantova, treceau prin zonă și au sărit imediat în ajutorul femeii.

„S-a petrecut totul într-o clipă și aproape că nici n-am înțeles ce se întâmplă. Am auzit o bubuitură puternică din senin și mașina a început să derapeze. Am încercat în toate felurile să rămân pe carosabil, dar n-am reușit și în câteva secunde m-am trezit în canal împreună cu Emily, cățeaua mea. Apa, de care dintotdeauna am avut frică, ajunsese deja la nivelul scaunului. Am început să strig după ajutor cu toată puterea pe care o aveam în mine și, în scurt timp, am văzut că veneau spre mine doi bărbați, despre care am aflat apoi că sunt tată și fiu. Sunt îngerii mei. Au încercat mai întâi să deschidă portiera, apoi să spargă geamul din spate. Unul dintre ei s-a și rănit”, a spus Anna Bertolini.

După ce au salvat-o, românii s-au întors imediat la mașină și i-au recuperat geanta și alte lucruri personale. Apoi, după ce au sunat la 112, au lăsat-o pe femeie în grija medicilor.

„Sunt două persoane excepționale. În agitația momentului, am uitat să le mulțumesc. Dar o voi face în curând, având în vedere că pot să iau legătura cu ei prin intermediul fratelui meu. Îmi voi aminti mereu de ei ca fiind îngerii mei”, a mai declarat Anna Bertolini.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?