Prima pagină » SOCANT! 38 de morți și 85 de răniți după ce două trenuri s-au ciocnit în Grecia. Atena declară trei zile de doliu naționa

SOCANT! 38 de morți și 85 de răniți după ce două trenuri s-au ciocnit în Grecia. Atena declară trei zile de doliu naționa

Grav accident feroviar în Grecia. Cel puțin 38 de oameni au murit și 85 au fost răniți, după ce două trenuri s-au ciocnit în apropiere de orașul Larissa.

by A. Ionut
0 comment

E vorba despre un tren care avea la bord 350 de pasageri care mergea de la Atena spre Salonic și un tren de marfă care plecase din Salonic spre Larissa. Mai multe vagoane au deraiat, dintre care primele două sunt complet distruse, iar cel puțin trei au luat foc.

Imediat la fața locului au fost mobilizate 40 de ambulanțe și intervin 150 de pompieri, iar spitalele pentru tratarea victimelor arse au intrat imediat în alertă. Medicii din orașul Larissa au declarat că cel puțin 25 de răniți sunt în stare gravă. Cel putin 250 de pasageri au fost evacuați și transportați catre Salonic cu mai multe autobuze. Eforturile de salvare continuă. Din pacate se așteaptă ca numărul persoanelor decedate să crească.

ACTUALIZARE 11.55 Ministerul Afacerilor Externe (MAE) transmite că pentru moment nu au fost primite solicitări de asistenţă din partea unor cetăţeni români, în contextul accidentului feroviar. Bilanțul persoanelor decedate după accident a crescut la 38.

ACTUALIZARE 11.20 Bilanțul victimelor continuă să crească, după accidentul feroviar din Grecia. 36 de oameni au murit și 85 au fost răniți.

Au fost declarate trei zile de doliu național, începând de astăzi. Cele două trenuri circulau pe aceeaşi cale ferată când s-au ciocnit unul de celălalt, în apropiere de Larissa, scrie Reuters.

Sursa imagini: Digi24.ro

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?