Prima pagină » Un pas înainte pentru sănătate: Ciucă a aprobat lista celor 27 de spitale sau secții care vor fi construite și dotate prin PNRR – investiție de peste 2 miliarde de euro

Un pas înainte pentru sănătate: Ciucă a aprobat lista celor 27 de spitale sau secții care vor fi construite și dotate prin PNRR – investiție de peste 2 miliarde de euro

by B. R.
0 comment

Șeful Executivului a aprobat lista celor 27 de spitale care vor fi construite sau reabilitate prin Programul Național de Redresare și Reziliență. Ciucă a explicat că acesta este un obiectiv asumat prin PNRR, iar Ministerul Sănătății a reușit, într-un final, să analizeze și să întocmească lista acestor spitale. Premierul a subliniat că investiția presupune aproximativ 2,1 miliarde euro.   

„Azi avem, în fine, hotărârea de guvern prin care aprobăm lista celor 27 de spitale care vor fi construite sau reabilitate. E un obiectiv pe care l-am asumat prin PNRR. Ministerul Sănătății a reușit ca, în final, să analizeze și să poată să întocmească această listă”, a spus premierul.

Acestea trebuie finalizate până în iunie 2026.

Prim-ministrul a precizat că „este vorba de aproximativ 2,1 miliarde euro, finanțare care va aduce alt aspect pe tot ceea ce poate să însemne modul în care se vor derula serviciile de sănătate în țara noastră”.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Adriana Pistol, a spus că „este vorba de 27 de obiective de investiții, care înseamnă clădiri noi, reabilitări de clădiri, secții și pavilioane aparținând unor unități din 17 județe, inclusiv București”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?