Prima pagină » Șocant: O tânără de 33 de ani a fost găsită moartă în apartament, acuzațiile grave ale familiei

Șocant: O tânără de 33 de ani a fost găsită moartă în apartament, acuzațiile grave ale familiei

by A. Ionut
0 comment

O tânără a fost găsită moartă, într-un apartament din Sibiu, la doar 33 de ani. Familia face acuzații grave și dă vina pe iubitul ei, despre care spune că ar fi drogat-o și ar fi ținut cadavrul două zile în casă! Poliția face cercetări în acest caz pentru a stabili cum s-a produs decesul.  

Trupul neînsuflețit al fmeii ar fi stat în apartament câteva zile, iar iubitul ei nu ar fi anunțat autoritățile. Fratele femeii spune că sora lui a murit în urma unei supradoze de droguri.

”În dimineața zilei de 8 iulie, sâmbătă, m-a sunat sora mea și mi-a spus că surioara noastră a decedat. A fost găsită moartă la adresa iubitului său, alături de care locuia. Ni s-a spus că trupul se află deja la morgă, în stare descompusă. Nu ne-a lăsat nimeni să o vedem!”, povestește Florin Ungureanu, fratele Florentinei., potrivit antena3.ro.

Familia recunoaște că tânăra era consumatoare de droguri, însă rudele nu cred că și-ar fi făcut rău singură. Potrivit primelor informații date de medicii legiști, femeia ar fi suferit un infarct provocat de o supradoză. Ar fi consumat ciuperci halucinogene, iar asta i-a adus sfârșitul.

Apropiații cred însă că femeia ar fi fost, mai degrabă, drogată de iubitul alături de care trăia de aproximativ 15 ani, timp în care el a făcut și pușcărie. Rudele povestesc și de bătăile pe care le îndura femeia. 

”Eu știu că mai consuma substanțe, dar știu că el era violent… A fost o seară în care a dormit lângă bloc, când el m-a apelat pe mine și mi-a spus să merg să o iau să o duc acasă. De nenumărate ori au avut discuții de genul ăsta. Se împăcau, se despărțeau.  

Precizez că în locuința domnului a mai murit un băiat, un coleg de-al lui, un prieten bun, chiar anul trecut. Dar tot din cauza stupefiantelor. Tot din cauza aceasta a murit. De la morgă ni s-a spus că i s-a administrat ciuperca neagră. Un drog despre care eu, până luni, nu am știut că există”, spune fratele Florentinei, conform sursei citate. 

Florentina l-a sunat pe fratele ei chiar în ziua în care și-a pierdut viața, însă acesta nu a răspuns la telefon.

”Erau împreună de la o vârstă foarte fragedă, de la 16 ani s-au cunoscut, a fost îndrăgostită foarte tare de el, s-au despărțit, s-au împăcat… Nu aveam o relație foarte bună cu ei în ultima vreme din cauza certurilor lor. 

Am apeluri pierdute de la ea în dimineața zilei în care a murit, nu am vorbit cu ea… Îmi pare rău, poate voia să ceară ajutor. Eu merg pe premisa aceasta. Și pe mine și pe sora mea ne-a sunat la aceeași oră. 

El a ținut-o două zile. Și la un animal, în ziua de astăzi, dacă îi este rău, îl duci la veterinar. El era atât de drogat încât nu a putut să sune… Dar de ce a răspuns când a venit mătușa lui și a sunat la interfon? Atunci de ce a deschis? Atunci a putut să audă? El spune că a vrut să moară, să îi scoată poliția pe amândoi decedați. Dar ce a fost ăsta, un joc? A văzut că a murit ea și că el nu mai moare?”, a spus acesta. 

Și sora tinerei moarte confirmă faptul că ea era din ce în ce mai schimbată în ultima vreme.

”Erau împreună de 15 ani. L-a iubit super mult, era în stare să facă orice pentru el. A intrat la pușcărie cinci ani, s-a liberat anul trecut și de când s-a liberat viața ei s-a distrus. O bătea, o scotea afară. Mai rău ca la un câine. Și el este în libertate, asta este cel mai dureros! Și vrem să se facă dreptate! 

De la psihiatrie a ieșit rapid, a stat acolo doar două zile. E ceva foarte suspect, de ce a ținut-o în casă două zile, de ce nu a anunțat familia, nu a anunțat pe nimeni? A spus că își dorea să moară cu ea, i-au găsit otravă în corp… 

Ultima dată am vorbit cu ea în data de 15 mai. Atunci a fost ultima dată. Și mi-a spus că este în regulă, dar eu vedeam că este ceva în neregulă cu ea, pentru că era schimbată, nu mai era aceeași persoană pe care o cunoșteam eu. Se vedea foarte supărată, foarte tristă. Și mi-a spus atunci să avem grijă de fetițe, adică de nepoțelele ei”, a mai spus ea. 

Oamenii legii au fost sesizați cu privire la decesul femeii în data de 7 iulie, în jurul orei 20:30. La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul persoanei. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?