Prima pagină » Rușine națională: Italienii au rămas fără ghete pe Cluj Arena

Rușine națională: Italienii au rămas fără ghete pe Cluj Arena

by B. R.
0 comment

Naționala de fotbal U 21 a Italiei a plecat cu un gust amar de pe stadionul din Cluj-Napoca. Mai mulți jucători au rămas fără ghetele de fotbal în timpul . Mai exact, patru perechi de încălțăminte sportivă au dispărut din vestiar în timpul Campionatul European de Fotbal U21.

Cel mai probabil, hoțul face parte chiar din sfaff-ul arenei. Doar angajații stadionului aveau acces la vestiare. Poliția din Cluj-Napoca a pornit o anchetă. 

“La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au demarat activități de cercetare în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt, după ce au fost informați despre faptul că în perioada 22-23 iunie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile vestiarelor din incinta Cluj Arena au fost lăsate neasigurate, au sustras 4 perechi de ghete de fotbal aparținând unor jucători. Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta,” au transmis cei de la IPJ Cluj pentru Bună Ziua Cluj.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?