Prima pagină » Soldații lui Putin au lansat atacuri în rafală, avioanele rușilor au făcut prăpăd

Soldații lui Putin au lansat atacuri în rafală, avioanele rușilor au făcut prăpăd

by A. Ionut
0 comment

Rușii au lansat cinci atacuri cu rachete și 35 de lovituri aeriene în ultimele 24 de ore, anunță ucrainenii.

Armata ucraineană susține că atacurile s-au întețit la primele ore ale dimineții, atunci când aviația rusă a lansat foarte multe lovituri din aer.

Infrastructura civilă din regiunile Sumî și Donețk a fost lovită, au precizat militarii, potrivit Sky News.

Ucraina a respins atacurile asupra a șapte așezări din zona Bahmut.. În această zonă bătălia este una extrem de dură, mai ales că rușii au cucerit zona de est a orașului, iar acum încearcă să cucerească zona centrală.

Grupul de partizani ucraineni Atesh susține că l-a ucis pe șeful adjunct al administrației militare din Nova Kahovka, luni, potrivit The Guardian. Într-o postare pe canalul de Telegram al grupului, acesta susține că a detonat o bombă ucigându-l pe oficial în timp ce se apropia de mașina sa în fața unei cafenele de pe bulevardul Pobedi și că niciun civil nu a fost rănit, potrivit stiripesurse.ro.

Atesh este un grup de partizani care operează din septembrie 2022 în părți din Ucraina ocupată, format din ucraineni, tătari din Crimeea și ruși. Acesta a revendicat anterior responsabilitatea pentru o serie de atacuri semnificative asupra personalului rus din Ucraina.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?