Prima pagină » SURSE Comasarea alegerilor locale cu cele generale. Bode: Patru runde de alegeri în 2024 înseamnă cheltuieli mari de la buget

SURSE Comasarea alegerilor locale cu cele generale. Bode: Patru runde de alegeri în 2024 înseamnă cheltuieli mari de la buget

by B. R.
0 comment

Liderii PNL caută soluții astfel încât impactul bugetar în 2024, când vor avea loc alegerile, să fie cât mai mic. Astfel, liberalii au decis constituirea unui grup de lucru care să analizeze opțiunea comasării alegerilor locale cu cele generale. Totul la propunerea secretarului general al PNL, Lucian Bode. Asta pe fondul cheltuielilor uriașe de la bugetul de stat cu cele patru runde de alegeri din 2024 (parlamentare, europarlamentare, locale, prezidențiale). 

Lucian Bode a transmis, în BPN, conform unor informații pe surse, că analizează opțiunea comasării alegerilor locale cu cele generale. Ministrul de Interne a zis că patru rânduri de alegeri în 2024 înseamnă cheltuieli mari de la buget.

„Am decis împreună crearea unui grup de lucru care să analizeze opțiunea comasării alegerilor locale cu cele generale. Patru rânduri de alegeri în 2024 sunt multe pentru cetățeni și înseamnă cheltuieli mari de la buget. Cu această propunere vom merge la partenerii noștri de coaliție”, a explicat Lucian Bode, potrivit unor surse.

PNL ia în calcul să vină cu această propunere la partenerii de coaliție.

2024 se anunță un an crucial pentru viitorul României în condițiile în care ar urma să avem în același an, pentru prima dată în istorie, atât alegeri parlamentare și europarlamentare, cât și alegeri locale, dar și alegeri prezidențiale.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?