Prima pagină » SURSE: Patru oameni-cheie trec de la PSD la PNL, ce jocuri politice se fac chiar acum. Reacția dură a social-democraților

SURSE: Patru oameni-cheie trec de la PSD la PNL, ce jocuri politice se fac chiar acum. Reacția dură a social-democraților

by B. R.
0 comment

Mutare surpriză pe scena politică: mai multe nume notorii de PSD par că s-au săturat de politicile duse de acest partid și trec la PNL.   

Deputatul PSD George-Adrian Paladi va trece de la PSD către PNL.

De asemenea, Costică Coja, primarul comunei Chiscani, și Ana Cornelia Măcrineanu, primarul comunei Viziru. Pe lângă aceștia, s-au alăturat PNL și deputatul George Paladi și consilierul județean Daniela Bordea.

Președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac, a reacționat dur pe pagina sa de Facebook, fiind vizibil nemulțumit de plecarea celor patru social-democrați la PNL.

„Această joacă de a rămâne în PSD pentru a nu îți pierde mandatul de primar pe care ți l-au oferit cetățenii din Viziru și Chiscani, dar, în același timp, să fii membru-mascat PNL nu merge! Nu îi poți păcăli pe locuitorii din Viziru și Chiscani doar ca să îți rezolvi niște interese personale. Ana Cornelia Măcrineanu, primarul comunei Viziru și Costică Cojea, primarul comunei Chiscani sunt, începând de azi, acoliții deputatului de Cireșu, nu membri PSD. Să își asume acest drum la modul oficial, nu să pozeze cu sigla PNL și la braț cu deputatul de Cireșu, crezând că rămân membri PSD și parte a echipei politice în care cei mai mulți brăileni au avut și au încredere. (…) Din păcate, pentru unii, echipa e bună doar când te promovează pentru a obține funcții! Dacă a pierdut în cadrul alegerilor interne, în inima democrației de partid, a decis să plece pe calea traseismului politic. Respectăm libertatea de opinie, însă PSD e o echipă, nu o gașcă, iar șmecheria de doi bani, amenințările și lăutăria politică nu ne reprezintă. Tocmai din acest motiv, Măcrineanu, Cojea, Paladi și Bordea au optat pentru a sta braț la braț cu deputatul de Cireșu”, a precizat președintele PSD Brăila și al CJ Brăila, Iulian Chiriac.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?