Prima pagină » SUTE de bucureșteni și Spitalul Militar Central, fără apă caldă și căldură din cauza unei țevi sparte: vor mai fi și alte avarii

SUTE de bucureșteni și Spitalul Militar Central, fără apă caldă și căldură din cauza unei țevi sparte: vor mai fi și alte avarii

by B. R.
0 comment

Termoenergetica anunţă faptul că, în urma unei avarii majore, zeci de puncte termice cu sute de blocuri sau imobile sunt afectate. Între imobilele fără apă caldă este şi Spitalul Militar Central. 

Potrivit Termoenergetica, zeci de puncte termice din Capitală sunt afectate, duminică, de o avarie majoră. Între imobilele afectate este Spitalul Militar Central.

Potrivit site-ului Termoenergetica, remedierea defecțiunilor şi reluarea furnizării apei calde este estimată pentru duminică seară, în intervalul 21.00 – 23.30. 

„Termenul afişat pentru punerea în funcţiune a punctului termic este estimat. Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor”, a transmis compania. 

Sorin Chiriţă, city managerul Capitalei, a acuzat în primul rând faptul că mentenanța sistemului de termoficare nu a fost făcută la timp, cel puțin în vara trecută. De asemenea, nici renumitele programe de investiții nu s-au mai făcut în ritmul promis.

„Cu siguranță vor mai fi și alte avarii, pentru că deja se încălzește afară și atunci când sunt schimbări de temperatură apar aceste situații”, a spus city managerul Bucureștiului.

Sorin Chiriţă a estimat că, din datele pe care le are, avaria ar putea să mai dureze până spre miezul nopţii, dar nu se știe sigur.  

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?