Prima pagină » TERIFIANT: Tânără ținută în captivitate de propriii părinți, de 10 ani – a fost găsită legată cu lanțul de dulap

TERIFIANT: Tânără ținută în captivitate de propriii părinți, de 10 ani – a fost găsită legată cu lanțul de dulap

by B. R.
0 comment

Ies la iveală detalii tulburătoare în cazul tinerei sechestrate de proprii părinți, în Covasna. Femeia cu dizabilități, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită de polițiști legată cu un lanț de dulap. Anchetatorii au stabilit că aceasta era ținută în captivitate de mai bine de zece ani. Părinții tinerei au fost arestați preventiv. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a transmis, printr-un comunicat de presă, că anchetatorii s-au sesizat cu privire la faptul că o persoană cu dizabilități ar fi lipsită de libertate într-o locuință din orașul Baraolt. Tânăra în vârstă de 28 de ani era legată cu lanțul de dulap, iar anchetatorii au stabilit că aceasta ar fi trecut printr-un adevărat calvar.

Oamenii legii spun că tânăra era ținută astfel în captivitate de către părinții săi din 2012.

„Din cercetările efectuate până la acest moment a rezultat că această stare de fapt, ce implică restrângerea libertăţii persoanei vătămate, a început din anul 2012, victima fiind ţinută în captivitate de către părinţii săi aproape în permanenţă”, explică Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Părinții tinerei sunt cercetați pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Ei au fost reținuţi inițial pentru 24 de ore, fiind prezentați apoi Judecătoriei Sfântu Gheorghe care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?