Prima pagină » Vicepreședintele CJ Ilfov, mesaj de susținere pentru femeile liberale din OFL Ilfov: Vom fi deschiși la inițiativele pe care le au pentru a fi puse în aplicare la nivel local și la nivelul județului Ilfov

Vicepreședintele CJ Ilfov, mesaj de susținere pentru femeile liberale din OFL Ilfov: Vom fi deschiși la inițiativele pe care le au pentru a fi puse în aplicare la nivel local și la nivelul județului Ilfov

by A. Ionut
0 comment
Vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov a transmis un mesaj de susținere pentru colegele din Organizația Femeilor Liberale Ilfov. Ștefan Rădulescu a subliniat că susține ideile doamnelor liberale și că este deschis la orice idee care poate să îmbunătățească viața locuitorilor din județ.
 
„Am participat la ședința Ofl Ilfov, alături de președintele CJ Ilfov și al PNL Ilfov, Hubert Thuma, de președinta OFL, de senatoarea Nicoleta Pauliuc, de președinta OFL Ilfov, Cojocaru Dora, și de alți colegi liberali.
 
Mă bucur să văd în rândul femeilor liberale din județul #Ilfov o schimbare de abordare, au idei și propun proiecte. Au o viziune clară pentru un Ilfov modern și prosper, ceea ce ne bucură și, în acest fel, au parte de susținerea totală a conducerii PNL Ilfov. Le-am transmis că vom fi deschiși la inițiativele pe care le au pentru a fi puse în aplicare la nivel local și la nivelul județului Ilfov.
 
Aceeași atitudine se vede și la OFL, precum și în PNL, odată cu promovarea femeilor liberale în diferite funcții administrative și în posturi de ministru. În pragul unui an electoral important, cu alegeri europarlamentare, locale, generale și prezidențiale, sunt convins că vom avea un sprijin puternic din partea colegelor noastre pentru a obține rezultatele pe care ni le dorim.”, a transmis Ștefan Rădulescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?