Prima pagină » Ciolacu „a descins” în supermarket să verifice ieftinirile, ce a descoperit premierul

Ciolacu „a descins” în supermarket să verifice ieftinirile, ce a descoperit premierul

by A. Ionut
0 comment

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că toate autorităţile de control vor verifica, în perioada următoare, plafonarea preţurilor la alimentele de bază. Ciolacu a vizitat un magazin din Sectorul 4 şi a constatat că cele mai mari reduceri de preţuri au fost la cartofii noi.

”Protejarea puterii de cumpărare a românilor cu venituri mici şi medii, cei mai afectaţi de inflaţie, a fost primul obiectiv vizat odată cu preluarea guvernării. De aceea, m-am bucurat să văd că OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de bază începe să-şi producă efectele”, a transmis Ciolacu. 

Premierul a mers în inspecție într-un magazin din Sectorul 4 și a anunțat că se vor face controale la toţi operatorii economici.

”Am vrut să văd cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ şi am mers astăzi într-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scăderi sunt la cartofii noi, apoi la pâine, telemea, făină şi mălai. Îi asigur pe toţi românii că, în perioada următoare, toate autorităţile cu competenţe de control vor verifica, în toate magazinele, ca acest act normativ să fie corect aplicat astfel încât preţul coşului zilnic al fiecărui român să fie redus”, a mai transmism premierul.

OUG de plafonare a adausului comercial la 14 produse de bază a intrat în vigoare la 1 august.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?