Prima pagină » VIDEO | ALERTĂ la Rafinăria Petromidia, doi muncitori au căzut într-un bazin cu azot. O persoană a murit după minute de resuscitare

VIDEO | ALERTĂ la Rafinăria Petromidia, doi muncitori au căzut într-un bazin cu azot. O persoană a murit după minute de resuscitare

by B. R.
0 comment
Intervenție de urgență la Petromidia după ce două persoane au căzut într-un bazin cu azot. Cele două victime au fost extrase inconștiente și au primit primele îngrijiri medicale la fața locului. Din păcate, una dintre victime a murit după minute bune de resuscitare.

Cei doi muncitori au fost scoşi din bazinul cu azot, adânc de 15 metri, la scurtă vreme după apelul la 112. Amândoi au fost scoţi inconştienţi, prin urmare s-au aplicat manevrele de resuscitare. Este vorba despre o cercetare în desfăşurare la Petromidia, având în vedere că este vorba despre un accident de muncă şi, implicit, de un dosar penal.  

Una dintre cele două victime de la Rafinăria Petromidia a murit, sâmbătă, din cauza rănilor suferite. Cealaltă a fost dusă la spital în stare de inconștiență. Potrivit Ambulanței Constanța, a fost declarat decesul unui bărbat, rănit după ce a căzut în bazinul cu azot la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?