Prima pagină » VIDEO – Aproape de un nou Colectiv: Gest șocant la un club din Costinești

VIDEO – Aproape de un nou Colectiv: Gest șocant la un club din Costinești

by B. R.
0 comment

Au fost momente de panică pe litoral după ce un bărbat a incendiat intrarea unui club din stațiunea Costinești. Patronii localului chiar oferă recompensă pentru identificarea bărbatului care a dat foc. Gestul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere. Tânărul s-a apropiat de intrarea în club, a turnat un lichid pe poartă, l-a aprins și apoi a fugit. Din fericire, personalul localului a reușit să stingă rapid focul. 

”Oferim recompensă consistentă dacă ne ajutați să identificăm această persoană iresponsabilă. A pus în pericol viața multor tineri din club. Vă mulțumim, așteptăm mesaj în privat. Confidențialitate totală”, au precizat reprezentanții localului. 

„La data de 24 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Constanța.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?