Prima pagină » VIDEO | Deputat AUR: fiul meu, de 15 ani, a fost bătut și amenințat cu briceagul în tramvai

VIDEO | Deputat AUR: fiul meu, de 15 ani, a fost bătut și amenințat cu briceagul în tramvai

by B. R.
0 comment

Ringo Dămureanu, un deputat AUR, susține că fiul său ar fi fost bătut și tâlhărit într-un tramvai din Craiova. Parlamentarul a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip unde a dat detalii despre modul în care s-ar fi petrecut incidentul.   

Ringo Dămureanu, deputat AUR, a făcut public incidentul pe pagina sa de Facebook. Parlamentarul a povestit despre cum fiul său și un alt coleg de școală, amândoi în vârstă de 15 ani, ar fi fost tâlhăriți și amenințați cu un briceag ce alți adolescenți.

„Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi amenințat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gașcă de 6-7 tineri de etnie.

La sfârșit, a fost amenințat: „te termin, ne mai vedem noi”.

Colegul lui a fost lovit, tâlhărit și i s-a rupt plăsuța cu cumpărături. Ambii copii se află în stare de șoc. Poliția craioveană face cercetări”, a scris deputatul Ringo Dămureanu e pagina sa de Facebook.

Deputatul i-a filmat pe cei doi adolescenți și a publicat, de asemenea, și mărturia lor. Băieții susțin că agresorii i-ar fi atacat fără niciun motiv, lovindu-i din senin. Apoi, grupul i-ar fi amenințat cu un cuțit, pentru a scoate bunurile pe care cei doi le aveau în buzunare. 

Vatmanul a declarat că nu a auzit țipetele copiilor și că nimeni nu l-a anunțat de cele ce se petrec în spatele său. Polițiștii au început cercetările în acest caz. 

„Un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai. În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?