Prima pagină » Constanța | Milionar RAPIT ȘI TORTURAT la comanda unui traficant de droguri

Constanța | Milionar RAPIT ȘI TORTURAT la comanda unui traficant de droguri

by B. R.
0 comment

Un milionar în criptomonede din Constanța a fost răpit, la comandă, din cartierul de lux din Mamaia, din cauza unei datorii. Costin Miu, care a făcut avere din tranzacții cu criptomonede, a intrat în vizorul infractorilor. Un londonez a pus anul trecut un plan de răpire a milionarului. 

Un londonez a pus la cale o lovitură de trei milioane de euro, răpirea unu milionar dintr-un cartier exclusivist din Mamaia.

Potrivit procurorilor, cel care a pus în aplicare planul comandat din străinătate este un traficant de droguri din Constanța. Bărbatul care a plănuit totul a apelat la trei nigerieni care l-au sechestrat și înjunghiat pe milionar pentru a le da parolele de la conturile de criptomonede.

Bărbatul a fost luat pe sus, dus în tabăra de la Năvodari și torturat de către răpitori. Totul în contul unei datorii pe care victima o avea la un cetățean londonez. Timp de șase ore victima a fost agresată, dar nu a dat codurile cerute. 

Milionarul a scăpat de tortură datorită vecinilor. Aceștia au sunat la 112 în momentul în care au văzut răpirea.

Între agresor și victimă a existat, la un moment dat, o negociere. În cele din urmă, victima a reușit să ajungă la Poliție, acolo unde a povestit ce s-a întâmplat, iar agresorii au fost reținuți.

Traficantul de droguri care a coordonat acțiunea a fost deja condamnat, în primă instanță, la șapte ani și patru luni, însă a făcut recurs, iar cea care va avea ultimul cuvânt va fi Curtea de Apel Constanța.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?