Prima pagină » Vlad Pascu luase șase tipuri de droguri înainte să ia două vieți în 2 Mai

Vlad Pascu luase șase tipuri de droguri înainte să ia două vieți în 2 Mai

by B. R.
0 comment

Au venit rezultatele analizelor de sânge după accidentul teribil din 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit. Se pare că șoferul luase nu mai puțin de șase droguri, un cocktail teribil, înainte să urce la volan. 

Surse din anchetă spun că au fost găsite șase substanțe psihoactive în sângele șoferului care a luat viețile a doi tineri în localitatea 2 Mai. Se pare că Vlad Pascu luase drogurile fix înainte de a urca la volan. Inițial, testul a arătat că Pascu a consumat cocaină, metamfetamine și amfetamine. Se pare că beizadeaua nu a consumat șase droguri diferinte, ci un cocktail pregătit de traficanți.

„În momentul când consumatorul cumpără de la dealer o anumită substanță, aceasta poate fi, pe românește, botezată cu alte substanțe care pot avea mai mult sau mai puțin efecte psihoactive. De exemplu, cocaina poate fi, să spunem așa, completată cu Fentanyl”, a declarat pentru Digi24 Cristian Oprișan, fostul șef al Serviciului Antidrog Constanța.

Zilele următoare ar trebui să fie finalizat și raportul Corpului de Control al ministrului de Interne, trimis la Constanța. Până acum, singurii polițiști care nu mai sunt în funcție au renunțat singuri la pozițiile din cadrul IPJ.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?