Prima pagină » Zelenski: Trebuie să împarți războiul în bucăți, iar acestea sunt victorii, una după alta

Zelenski: Trebuie să împarți războiul în bucăți, iar acestea sunt victorii, una după alta

by A. Ionut
0 comment

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a comparat războiul cu Rusia cu o plăcintă care “trebuie împărțită în bucăți”, potrivit unui interviu acordat jurnalistului Dmitro Komarov, înregistrat în toamna anului trecut şi publicat abia acum.

“Nu o poţi mânca – îţi rupi gura, este un stat mare și este mare şi din punctul de vedere al dimensiunii. Este greu să înghiți această nenorocire, trebuie să împarţi războiul în bucăți, iar acestea sunt victorii, una după alta. Uneori, sunt paralele, dar, în cea mai mare parte, urmează una după alta, sunt în mod constant”, a afirmat liderul ucrainean.

Ca exemplu, Zelenski a amintit distrugerea crucișatorului rusesc Moskva.

“Pentru noi, victoria este un teritoriu protejat în mod concret de garanţiile de securitate mondială. NATO sau alte garanţii de securitate. Acestea sunt foarte importante”,  a adăugat şeful statului ucrainean.

Zelenski a subliniat că și după câștigarea războiului Ucraina va trebui să fie în vecinătate cu Rusia, “așa că statul nostru trebuie să fie mai puternic și să slăbească inamicul”, conform stiripesurse.ro

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?