Prima pagină » Cantitate uriașă de droguri de mare risc pe litoral, percheziții de amploare. O persoană a fost reținută

Cantitate uriașă de droguri de mare risc pe litoral, percheziții de amploare. O persoană a fost reținută

by A. Ionut
0 comment

Peste două kilograme de droguri de mare risc au fost găsite în urma unei percheziţii domiciliare în Mamaia Nord, iar o persoană a fost reţinută.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii şi procurorii DIICOTR Constanţa au documentat activitatea infracţională a unor persoane, cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc.
 
“Astfel, la data de 29 aprilie, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat o percheziţie domiciliară, în staţiunea Mamaia Nord, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate peste două kilograme de droguri de mare risc,  9.000 de euro, 170 de lire sterline, 11.300 de lei, un cântar electronic de mare precizie, două telefoane mobile şi un autoturism.
 
Drogurile ar fi urmat să fie vândute în cluburile din staţiunea Mamaia şi participanţilor la festivalul care se desfăşoară în această perioadă”, a precizat IPJ Constanţa.
 
La sediul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au fost duse trei persoane, în vederea audierii.

 
Procurorii DIICOT Constanţa au reţinut duminică, o persoană, care a fost dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând să fie prezentată Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?