Prima pagină » Incredibil: Proba de 100 de metri nepotisme, alergătoarea nici nu era sportivă

Incredibil: Proba de 100 de metri nepotisme, alergătoarea nici nu era sportivă

by B. R.
0 comment

Președinta Federației Somaleze de Atletism a fost suspendată după ce și-ar fi trimis nepoata, chiar dacă nu este sportivă, la proba de 100 de metri de la Jocurile Mondiale Universitare. Concurenta a avut nevoie de 21 de secunde pentru a termina cursa, timp aproape dublu față de cel al căștigătoarei. Nasra Abukar Ali era atât de departe de finish la sosirea primelor clasate încât camerele nici nu au prins-o în cadru. 

Ministrul Sporturilor din Somalia a spus că Ali nu era alergătoare și nici măcar sportivă. Mai mult, concurenta nu era în nicio asociație sportivă universitară, așa cum cere regulamentul. 

„Khadijo Aden Dahir, președinta Federației somaleze de Atletism, s-a angajat în acte de abuz de putere, nepotism și defăimarea numelui națiunii pe scena internațională. Pe baza acestor constatări, ar trebui să fie suspendată din funcție. În plus, ministerul își declară cu fermitate intenția de a iniția acțiuni în justiție atât împotriva președintelui Federației de Atletism din Somalia, cât și a persoanelor responsabile de falsificarea Asociației sportive a Universității Somaleze”, a spus Mohamed Barre Mohamud, ministrul Sporturilor, citat de Reuters.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?