Prima pagină » Scandal! Un ginecolog a refuzat să consulte o femeie transgender: „O cavitate nu este un vagin. Am tratat femei adevărate”.”

Scandal! Un ginecolog a refuzat să consulte o femeie transgender: „O cavitate nu este un vagin. Am tratat femei adevărate”.”

by B. R.
0 comment
Directorul OMS Europa AVERTIZEAZĂ! Aproape 40% dintre medicii din regiune urmează să se pensioneze în următorii zece ani şi nu există un plan de înlocuire a acestora

„Tratez doar femei adevărate” – asta i-a spus ginecologul francez Victor Acharian unei femei transgender de 26 de ani pe care a refuzat să o trateze recent în clinica sa din sud-vestul țării. Femeia transgender, însoțită de iubitul ei, a mers la o programare la ginecologie când, după minute de așteptare, secretara i-a spus că medicul a refuzat să o vadă.

Medicul francez a recunoscut că nu avea pregătirea sau cunoștințele necesare pentru a trata pacienții trans.

„I-am spus că nu sunt competent, dar te pot îndruma. Te pot îndruma către servicii care te pot îngriji mai bine. Dar după ce am spus asta, lucrurile au mers în sud”, a declarat medicul ginecolog Victor Acharian.

„Am crezut că sunt sincer când am spus că nu este specialitatea mea. Nu știu cum să-i tratez și nu mă deranjează să fiu numit ignorant”, a adăugat el.

„Ești transfob!” a strigat tânăra când ieșea din cabinetul de consultații. Potrivit medicului ginecolog, pacienta a început să-și insulte secretara, reacționând violent la refuz.

Partenerul femeii, încă în stare de șoc, a lăsat un comentariu la recenziile Google ale clinicii, plângându-se de ceea ce s-a întâmplat.

Medicul a răspuns cu un mesaj adresat unui „gentleman”, susținând că a tratat „femei adevărate”.

S-a justificat spunând că „nu are abilități să trateze bărbații, chiar dacă s-au bărbierit și vin să-i spună secretarei că au devenit femei”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?