Prima pagină » SFÂRȘIT TRAGIC! Un avion militar s-a prăbușit în Torino, o fetiță de cinci ani și-a pierdut viața

SFÂRȘIT TRAGIC! Un avion militar s-a prăbușit în Torino, o fetiță de cinci ani și-a pierdut viața

by B. R.
0 comment

Un avion militar italian a căzut în timpul unor exerciţii la Torino. Avionul militar s-a prăbușit peste un autoturism în care se afla o fetiță în vârstă de cinci ani, din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața copilei.

Presa din Italia a relatat că alături de fetița în vârstă de cinci se afla și fratele acesteia. În vârstă de nouă ani, băiatul a fost grav rănit.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, accidentul s-a produs în zona aeroportului Caselle din Torino. Avionul făcea parte din echipa Frecce Tricolori a forţelor aeriene italiene.

Este vorba de o aeronavă militară de tip MB. 339 care plecase într-o misiune de survolare la joasă altitudine care ar fi trebuit să se desfășoare la în Vercelli, ca parte a evenimentului organizat la Collegno.

Din nefericire, pentru familia aflată în mașină, o bucată incandescentă s-a desprins din avion și a căzut peste autoturismul care rula pe un drum de țară din apropierea orașului Torino.

Copila de cinci ani a pierit din cauza arsurilor foarte grave, iar fratele ei de nouă ani a fost transportat de urgență la spitalul de copii Regina Margherita. Părinții celor doi copii au fost ceva mai norocoși, deși au fost și ei răniți, medicii au declarat că viața lor nu este în pericol.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?