Prima pagină » „Putin nu mai există”, ipoteza-șoc lansată de un fost spion KGB. Cine e, de fapt, conducătorul Rusiei

„Putin nu mai există”, ipoteza-șoc lansată de un fost spion KGB. Cine e, de fapt, conducătorul Rusiei

by B. R.
0 comment

Un fost spion KGB face declarați bombă despre situația Rusiei. El susține că „Prigojin e președintele interimar”, iar „Putin nu mai există”. 

Un fost spion KGB este de părere că Evgheni Prigojin este, în acest moment, președintele interimar al Rusiei. În opinia acestuia, „Putin nu mai există, e nebun și depășit”. 

În preajma zilei de 9 mai, una extrem de importantă pentru Rusia, un videoclip publicat de liderul grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a dus la o avalanșă de speculații cu privire la semnificația declarațiilor misterioase făcute de acesta.   

Liderul mercenarilor a criticat și chiar a jignit conducerea militară rusă, pe ministrul apărării Serghei Șoigu și pe șeful Statului Major Valeri Gherasimov. El s-a ferit să lanseze vreun atac direct asupra lui Vladimir Putin.

Cu toate acestea, analiștii de la Institutul pentru Studiul Războiului spun că este posibil ca asta să se fi schimbat. Ei cred că Prigojin a folosit Ziua Victoriei pentru „a-și bate joc de Putin și a-i pune la îndoială judecata”, scrie presa internațională.

Un fost agent KGB merge și mai departe cu presupunerile. Serghei Jirnov, declară că, de mai multe săptămâni, au apărut tensiuni puternice între Vladimir Putin și liderul grupării de mercenari Wagner. Acesta spune că Evgheni Prigojin l-a învins pe Putin în ochii opiniei publice. 

„Vorbele rostite împotriva ministrului apărării, Serghei Șoigu, sau a șefului Statului Major al Armatei, Gherasimov, de o vreme, arată că toate simbolurile au fost depășite. Prigojin este președintele interimar. Putin nu mai există. Și dacă nu va fi ucis înainte, Prigojin va fi președinte în 2024”, spune fostul agent.

Jirnov insistă asupra faptului că Putin este din ce în ce mai slăbit. ”Cum poate el să pedepsească un om care are 50.000 de oameni înarmați? Nu poate nimic într-un război pe care l-a provocat el însuși. Putin este un om depășit și nebun. A delegat dreptul la violență legitimă unei persoane particulare”, mai precizează fostul KGB-ist.

În ceea ce privește soarta războiului, fostul spion spune: „Prigojin știe că, dacă va exista un contraatac (al Ucrainei), el va pierde. Dar va trece înfrângerea în contul Armatei ruse. Și de partea lui Putin, războiul convențional nu poate fi câștigat, deoarece Ucraina este de acum înarmată până în dinți”.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?