Prima pagină » Prahova | Azilul groazei: bătrâni bătuți, plini de răni și legați de paturi

Prahova | Azilul groazei: bătrâni bătuți, plini de răni și legați de paturi

by B. R.
0 comment

Rudele unei femei în vârstă de 91 de ani au cerut ajutorul Poliției după ce și-au găsit bunica, internată într-un cămin de bătrâni din Câmpina, plină de răni pe mâini și picioare.  

Bătrâna, care suferea de afecțiuni psihice specifice vârstei, fusese dusă la azil de câteva zile. Când fiica acesteia și-a vizitat mama a decis să o externeze de urgență, din cauza stării critice în care a găsit-o. Reclamații similare au tot fost depuse la poliția din Prahova de nenumărate. 

În 2021, un alt azil din Câmpina a fost în vizorul polițiștilor, după ce fiica unui bărbat de 70 de ani și-a găsit tatăl plin de vânătăi. Și atunci a fost deschis un dosar penal, însă căminul funcționează în continuare.

Recent, patroana azilului din comuna prahoveană Păulești a scăpat de pedeapsă după ce judecătorii au constatat că faptele s-au prescris. Procurorii au trimis dosarul în instanță după nouă ani de anchetă.

„La data de 12 mai a.c., în jurul orei 17.30, Poliția Municipiului Câmpina a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că mama sa, în vârstă de 91 ani ar fi suferit leziuni la nivelul brațelor și picioarelor, pe durata internării într-un centru de îngrijiri medicale din municipiul Câmpina”, transmite IPJ Prahova.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?