Prima pagină » VIDEO | Incendiu teribil într-un restaurant din Madrid: 2 morți și 10 răniți. Un ospătar, vinovat de tragedie

VIDEO | Incendiu teribil într-un restaurant din Madrid: 2 morți și 10 răniți. Un ospătar, vinovat de tragedie

by B. R.
0 comment

Un incendiu teribil a izbucnit într-un restaurant italian din Madrid. Doi oameni au murit, alți zece au fost răniţi. Potrivit primelor informaţii, focul ar fi pornit când chelnerul ar fi vrut să flambeze un fel de mâncare.  

Doi bărbaţi au murit şi alţi 10 au fost răniți în urma unui incendiu izbucnit la un restaurant italian din capitala spaniolă Madrid, au anunţat sâmbătă serviciile de urgenţă.

Incendiul a izbucnit vineri seara târziu, în jurul orei locale 23:00, la Burro Canaglia Bar&Resto, un restaurant italian din cartierul central Salamanca, în Plaza Manuel Becerra. 

Un martor a declarat pentru cotidianul El Pais că incendiul a izbucnit după ce un chelner a flambat un fel de mâncare, iar flăcările au cuprins tavanul şi pereții. 

„Unul dintre ospătari era pe punctul de a da tuşa finală unui fel de mâncare cu o lampă pentru a-l flamba, ţinea vasul în flăcări într-o mână şi lampa în cealaltă, a trecut pe lângă o coloană cu plante şi în câteva secunde totul a luat foc”, a mărturisit o clientă. 

Clienţii panicaţi s-au înghesuit să fugă, în condiţiile în care focul izbucnise chiar în apropierea ieşirii principale, ceea ce a îngreunat evacuarea victimelor, au declarat serviciile de urgenţă.  

Şeful brigăzii de pompieri, Carlos Marín, a explicat că, deşi le-a luat puţin timp să ajungă – cea mai apropiată staţie de pompieri se află la aproximativ 300 de metri distanţă -, nu au putut preveni tragedia din cauza violenţei incendiului. “Deşi am ajuns repede, fumul s-a răspândit foarte repede. A trebuit să efectuăm 12 salvări şi apoi a trebuit să verificăm scările clădirilor anexe”, a relatat el. 

Poliţia spaniolă investighează cauza incendiului. Ca o ironie a sorţii, pe imaginile de pe internet care fac reclamă localului se vede o pizza în flăcări.  

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?