Prima pagină » O mamă ACUZĂ medicii de neglijență. Cum arată mâna copilei de doar 7 luni după externarea din spital

O mamă ACUZĂ medicii de neglijență. Cum arată mâna copilei de doar 7 luni după externarea din spital

by B. R.
0 comment

Caz șocant în Constanța! O mamă acuză cadrele medicale de la Spitalul din Medgidia de neglijență. Femeia spune că medicii nu se implică, iar copila sa de doar 7 luni s-a ales cu o alergie gravă imediat după externare: Nu au venit să verifice bebelușul timp de o săptămână.  

„Am fost internată la spital cu bebelușul de 7 luni și în urma internării micuța a suferit o alergie la leucoplast pentru că nu a verificat nimeni dacă bebelușul a făcut această alergie, deși se știa de doamnele asistente că se poate face, cu toate astea nu au venit să verifice bebelușul timp de 7 zile, atât a stat bebelușul cu branula în mână. La spital nu a fost tratată mânuța, mi s-a adus mie betadină să o dau, atât. Am mers cu bebelușul la dermatolog și mi s-a confirmat că este de la leucoplast, că a stat mult timp cu el. Așa arăta mânuța micuței acum câteva zile, acum i-a mai trecut, este mai bine, sperăm să nu rămână semne. Putem să facem ceva pe cale legală în privința asta sau să renunțăm?”, a întrebat femeia pe un grup de Facebook. 

În comentarii, cei mai mulți se declară revoltați și o îndeamnă pe mamă să facă reclamații.

„Branula se schimbă la 72 de ore și se pune în alt loc, eventual la cealaltă mână, astfel se evită  riscul tromboflebitei (inflamația venei) cât și al iritației la leucoplast! Deci da, e neglijență crasă, nepăsare sau neștiință! Sesizare, reclamație!”

„Plângere la conducerea spitalului și apoi mers mai departe.”

„Normal că trebuie să faceți ceva, să reclamați comportamentul cadrelor medicale pentru a salva alți micuți pacienți de chin. Nu lăsați lucrurile așa! Numai reclamând și sancționând aceste comportamente delăsătoare și umilitoare din partea cadrelor medicale o să putem scăpa de răutatea lor.”

„Sigur, plângere la conducerea spitalului la Poliție, și consultarea unui avocat. Strângeți toate actele medicale de la consultațiile pe care le-ați făcut cu micuța după externare, chiar și un certificat medico-legal pentru a se vedea de câte zile îngrijiri are nevoie.”

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?