Prima pagină » VIDEO | Sabotaj în Rusia: un tren care transporta combustibil a deraiat la granița cu Ucraina, linia ferată a fost aruncată în aer 

VIDEO | Sabotaj în Rusia: un tren care transporta combustibil a deraiat la granița cu Ucraina, linia ferată a fost aruncată în aer 

by B. R.
0 comment

Un tren rusesc de marfă a deraiat din cauza unui „dispozitiv exploziv”, într-o regiune rusă din apropierea Ucrainei, fără a face victime, potrivit unui responsabil local. 

„A fost declanşat un dispozitiv exploziv neidentificat, ceea ce a dus la deraierea unui tren de marfă. Nu există victime”, a precizat pe Telegram Aleksandr Bogomaz, guvernatorul regiunii Briansk, de la frontiera cu Ucraina.

În imagini distribuite pe reţelele de socializare se văd mai multe vagoane cu combustibil răsturnate şi un fum negru în aer.

Conform companiei ruse de căi ferate, incidentul s-a produs la 10.17, ora Moscovei (07:17 GMT). Locomotiva şi şapte vagoane au deraiat, iar locomotiva a luat foc.

Autorităţile ruse spun că regiunea Briansk, care se află la graniţa cu Ucraina şi Belarus, s-a confruntat cu mai multe atacuri ale unor grupuri de sabotori pro-Ucraina în cele 14 luni de la începutul invaziei ruse. Sâmbătă, guvernatorul a spus că patru civili au murit după ce Kievul a bombardat un sat de peste frontieră.

Separat, guvernatorul regiunii Leningrad din Rusia, Aleksandr Drozdenko, a spus că o linie de curent a fost aruncată în aer în cursul nopţii şi că în apropierea altei linii a fost găsit un dispozitiv exploziv. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?