Prima pagină » Zelenski prezice moartea lui Putin: carnivorii îl vor mânca pe carnivor

Zelenski prezice moartea lui Putin: carnivorii îl vor mânca pe carnivor

by B. R.
0 comment

Viitorul războiului dus de Putin nu se stabilește doar pe câmpul de luptă. Există o amenințare îngropată în birouri, mai exact în cele ale Kremlinului. Asta susține președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski. Acesta a dat asigurări că Vladimir Putin va ajunge să fie ucis de oamenii apropiați lui.  

„Cu siguranță va fi o perioadă în care fragilitatea regimului lui Putin se va simți în interiorul statului”, a spus Zelenski într-un documentar despre primul an al conflictulu.

Declarațiile președintelui ucrainean vin concomitent cu rapoartele care arată tensiunile între Putin și Evgheni Prigojin, liderul grupului de mercenari Wagner, supranumit „bucătarul lui Putin”. Prigojin i-a acuzat pe ofițerii militari ruși de „înaltă trădare”, pentru că i-au blocat accesul la muniție.

„Carnivorii îl vor mânca pe carnivor. Este foarte important și vor avea nevoie de un motiv pentru a-şi justifica fapta. Vor găsi un motiv pentru a-l ucide pe criminal. O să funcționeze? Da. Când? Nu știu”, susține președintele ucrainean.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?