Prima pagină » Anunț-surpriză! Lucian Bode: Vom avea un nou Guvern cel mai târziu la 1 iunie

Anunț-surpriză! Lucian Bode: Vom avea un nou Guvern cel mai târziu la 1 iunie

Ministrul Afacerilor Interne a fost prezent, marţi, în judeţul Vaslui, unde a avut loc inaugurarea Punctului de Trecere a Frontierei Bumbăta – Leova.

by B. R.
0 comment

Ministrul Afacerilor Interne și, totodată, secretarul general al PNL, Lucian Bode a declarat, marţi, cu ocazia unei vizite în judeţul Vaslui, că până la 1 iunie un nou Guvern va fi instalat la Palatul Victoria.  Cu privire la momentul în care actualul premier își va da demisia, Bode susține că nu știe exact când se va întâmpla. 

„Preocuparea noastră este aceea de a ne face treaba zi de zi în interesul românilor. Cred că această rocadă la guvernare se va realiza în termenul agreat de coaliţie, astfel încât până pe data de 1 iunie să avem instalat un nou Guvern la Palatul Victoria”, a spus Lucian Bode. 

Ministrul a a explicat că nu are cunoştinţă despre momentul în care premierul Nicolae Ciucă îşi va da demisia.

„Nu ştiu dacă o va face joi, vineri sau sâmbătă. Cert este că un nou Guvern vom avea la Palatul Victoria cel mai târziu la 1 iunie. Trebuie să ţinem cont şi de ce au spus şi liderii coaliţiei, şi anume, principala noastră preocupare este acum să soluţionăm revendicările personalului din Educaţie şi odată cu soluţionarea acestui conflict putem să intrăm şi în linie dreaptă cu negocierile pentru noua structură a Guvernul”, a mai spus Lucian Bode.  

Totul în contextul în care Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, într-o postare pe rețelele sociale, că negocierile politice pentru viitorul guvern, pe care el ar urma să îl conducă, „trebuie suspendate” până la rezolvarea grevei profesorilor și reforma pensiilor speciale. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?