Prima pagină » BREAKING NEWS / Generalii Coldea și Dumbravă, audiați la DNA pentru corupție

BREAKING NEWS / Generalii Coldea și Dumbravă, audiați la DNA pentru corupție

by A Ioana
0 comment
Generalii

Generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă, alături de avocatul Doru Trăilă, au fost chemați joi la Direcția Națională Anticorupție (DNA) pentru audieri într-un dosar de corupție.

Fostul șef al Departamentului Juridic al SRI, Dumitru Dumbravă, și avocatul apropiat al acestuia, Doru Trăilă, au fost primii care au ajuns la sediul DNA în legătură cu un dosar de corupție ce vizează „rezolvarea dosarelor în Justiție”.

Ulterior, la ora 12, generalul în rezervă Florian Coldea, fostul prim adjunct și director interimar al SRI, în perioada mandatului de președinte al lui Traian Băsescu, s-a prezentat și el la DNA. A fost întâmpinat de reporteri, dar și de protestatarul Marian Ceaușescu, care l-a numit „escroc”.

Dosarul în cauză are legătură cu o plângere depusă de omul de afaceri Cătălin Hideg, patron al companiei Sanimed. Hideg susține că i s-au cerut 600.000 de euro pentru „optimizarea” dosarului său aflat pe rolul Justiției, din care ar fi remis deja 100.000 de euro.

Citeste si despre

Profesorul Marin Țole, candidatul PNL Teleorman, propune măsuri pentru Dezvoltarea Culturală

Omul de afaceri a fost condamnat în primă instanță la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar legat de fraudă cu fonduri europene în valoare de 3 milioane de euro, condus de Laura Codruța Koveși.

DNA continuă investigațiile în acest caz pentru a clarifica acuzațiile aduse și pentru a stabili eventualele responsabilități în presupusele fapte de corupție menționate.

Ne gasiti si pe Facebook

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?