Prima pagină » Val de controale la bănci. Șeful ANPC: Sperăm în felul acesta să aducem lumină în tot ceea ce reprezintă o prea mare povară pentru mulți dintre consumatori

Val de controale la bănci. Șeful ANPC: Sperăm în felul acesta să aducem lumină în tot ceea ce reprezintă o prea mare povară pentru mulți dintre consumatori

by A. Ionut
0 comment

ANPC a început la nivelul întregii țări o amplă campanie de control a operatorilor din domeniul bancar.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va verifica dacă băncile și-au făcut publicitate corect și dacă au prezentat riscurile atașate creditelor.

“Am calibrat aceste verificări, raportate la acordarea contractelor de credit, în diverse etape pentru că între timp au apărut acte normative ce au schimbat total paradigma celor precedente.

Din acest motiv facem o analiză amănunțită a fiecăreia dintre etape în primul rând plecând de la ideea că unele dintre contestații au fost câștigate de către autoritatea noastră, altele nu.

Există motivări ale judecătorilor de care cu siguranță vom ține cont. Sperăm în felul acesta să aducem lumină în tot ceea ce reprezintă o prea mare povară pentru mulți dintre consumatori”, a declarat Horia Constantinescu, președinte ANPC, conform antena3.ro.

 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?