Prima pagină » Tragedie în Turda: Un bărbat și-a înjunghiat iubita și apoi s-a sinucis. Vecinii au dat alarma

Tragedie în Turda: Un bărbat și-a înjunghiat iubita și apoi s-a sinucis. Vecinii au dat alarma

by A. Ionut
0 comment

Un bărbat de 67 de ani și-a înjunghiat iubita în vârstă de 29 de ani și apoi și-a luat viața, în Turda, județul Cluj. Cadavrele celor doi au fost descoperite într-un apartament situat într-un bloc, în zona Micro 1, Turda.

Vecinii spun că bărbatul ar fi înjunghiat femeia, apoi s-ar fi spânzurat, fapt confirmat și de poliție

“La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au fost sesizați de către pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj – Detașamentul Turda, despre faptul că au fost solicitați pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda.

Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie și cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil.
La momentul sosirii pompierilor ușa de acces în apartament era asigurată. Au fost demarate investigații la fața locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care  a survenit decesul celor doua persoane”, potrivit Inspectoratului Poliției Județene Cluj Napoca.

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracțiunilor de omor și ucidere din culpă.

Vecinii spun că bărbatul nu a fost căsătorit, iar între cei doi ar fi existat şi o relaţie.

Bărbatul avea 67 de ani şi o plătea pe tânăra de 29 de ani să îi facă curăţenie în casă. Uneori, femeia obişnuia să rămână peste noapte, în casa bărbatului.  De marţi, nu i-a mai văzut nimeni. 

Polițiștii au găsit femeia întinsă pe jos în dormitor, cu multiple lovituri şi tăieturi, dar acoperită cu un cearşaf. În baie l-au găsit şi pe bărbatul de 67 de ani, spânzurat. Toate indiciile anchetatorilor au dus către o crimă urmată de sinucidere.

Înainte de a-şi lua viaţa, bărbatul a scris un bilet pe care l-a lăsat lângă cadavrul femeii. A explicat că de la o simplă ceartă lucrurile au degenerat şi că îi pare extrem de rău pentru ce a făcut. 

Femeia ucisă avea două fetiţe de 13 şi opt ani, dintr-o altă relaţie. Acestea vor fi acum crescute de rude.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?