Prima pagină » Circul continuă: Negoiță a replantat palmierii la primăria pe care o conduce. A mai cumpărat măslini, mandarini și portocali

Circul continuă: Negoiță a replantat palmierii la primăria pe care o conduce. A mai cumpărat măslini, mandarini și portocali

by B. R.
0 comment

Negoiță nu se lasă, deci epopeea palmierilor continuă! Primarul Sectorului 3 a replantat trei palmieri în faţa primăriei sale. Sunt doar o mică parte din palmierii scoşi cu scandal de edilul Capitalei din Piaţa Unirii, pe motiv că au fost plantaţi fără autorizaţie.  

Aşa cum a promis, edilul Sectorului 3 a început deja să replanteze palmierii pe care Nicuşor Dan i-a scos din Piaţa Unirii. În faţa primăriei, Robert Negoiţă a ales să replanteze 3 arbori exotici, iar pe lângă aceştia au apărut şi nişte măslini. 

Edilul promite că va planta oriunde va mai avea loc în sector, inclusiv pe bulevarde. Acesta a cumpărat peste 200 de palmieri la un preţ de 1.000 de lei bucata, aşa cum a anunţat pe Facebook, şi măslini la preţul de 10.000 de lei bucata. Negoiţă a mai achiziţionat recent mandarini şi portocali.

Ieri, 15 mai, la prânz, angajaţii primăriei Capitalei au început să scoată cei 26 de arbori exotici plantaţi la Piaţa Unirii, ilegale, spune Nicuşor Dan. Tot ieri au fost aduşi la primăria Sectorului 3 în camioane, apoi au fost transportaţi într-o hală. 

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?