Prima pagină » Cum vrea Ciolacu să spele rușinea de la ministerul Agriculturii. Liderul PSD lansează promisiuni de la Bruxelles, fermierii rămân cu paguba

Cum vrea Ciolacu să spele rușinea de la ministerul Agriculturii. Liderul PSD lansează promisiuni de la Bruxelles, fermierii rămân cu paguba

by A. Ionut
0 comment

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o întâlnire cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans. În urma discuției, Ciolacu a explicat că a obținut promisiunea că fermierii români vor primi un ajutor financiar echitabil din partea Comisiei Europene.

”Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discuției pe care am avut-o astăzi cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans.

De asemenea, i-am mulțumit domnului Timmermans pentru sprijinul puternic al socialiștilor europeni în ceea ce privește aderarea României la Schengen și mă bucur să constat că această susținere rămâne la fel de fermă din partea familiei noastre europene.

În plus, am transmis că PSD va asigura implementarea integrală a PNRR și va continua efortul pentru sprijinirea Ucrainei și Republicii Moldova. PSD și-a asumat responsabilitatea guvernării pentru a oferi stabilitatea de care are nevoie România.

Astăzi, împreună cu domnul Timmermans și de colegii noștri din PSD, vom sărbători 130 de ani de social-democrație în România!”, scrie Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu încearcă să spele eșecul lui Petre Daea, care a reușit să obțină doar 10 milioane de euro de la Comisia Europeană, bani care urmează să ajungă la fermierii români afectați de afluxul cerealelor ucrainene vândute la prețuri scăzute. Țara noastră a obținut suma cea mai mică.

Citeste si:

Lasa un comentariu

DM News

News day by day!

@ 2023 – DM News All Right Reserved.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?